Chilivecka på Rosendahls trädgård

Jag tycker om Rosendahls trädgård. Däremot så undviker jag att gå dit tidigt på säsongen då det är alltför långa köer till det underbara cafeét. På måndag börjar deras temavecka om chili som innebär Chiliplantor, chiliskorpor, chilikockar, chilichoklad… ja jag måste nog ta en oväg runt djurgården nästa vecka!

3 kommentarer

  1. Frida

    Tack för tipset! Jag har faktiskt gjort chokladtryffel med chili idag. Och min sambo älskar chili, så det kan nog bli ett besök.

  2. Anne

    Mm, dit ska jag åka imorgon tänkte jag. Spännande!

  3. Maria

    Jag var på väg att blogga om det här i fredags men sen kom det ngt emellan. Är också sugen på att åka dit, om inte annat för att jag aldrig lyckats ta mig till Rosendahl när de haft öppet. Till helgen kanske…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.