Vådan av att älska choklad…

Jag måste sluta smita in på Coffee Cup för att köpa en latte på väg tillbaka från lunchen. Med min dåliga karaktär och min faiblesse för mörk choklad håller jag sakta men säkert på att utveckla ett beroende av de små belgiska chokladkakor de säljer där.

försvinnande gott - fotat med min handdator därav pissig kvalitet
Beroendeframkallande choklad…

En liten munsbit för 7:-, så god, precis lagom bitter och välsmakande till kaffet… Jag kan helt enkelt inte låta bli att köpa en Café Tasse Bitter 70% när jag är där, så jag får nog börja gå omvägar för att slippa frestelsen. 🙂

2 kommentarer

  1. Jesper

    Känner igen det här problemet. Och de där små chokladkakorna är bara SÅ himla goda.

  2. Ny kedja, nya frestelser » Tre tjejer i köket

    […] Cup blev Espresso House och istället för Café Tasse missbrukar jag nu istället rostade kaffebönor i choklad från Sockerbageriet till mitt lyxkaffe. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.