Sötaste äggen!

Jag har hunnit testa två nya oumbärliga prylar från In The Box som jag gärna delar med mig erfarenheterna av. Här kommer den första:

Äggformar! De ser ut så här. Helt rätt hemma hos oss som har tre småtjejer som älskar allt som är “fint” på tallriken. Gillar du snygga matlådor så rekommenderar jag verkligen att du tittar in i denna lilla webshop. Jag vill ha typ allt som de säljer. Men så kör jag ju matlåda nästan varje dag på jobbet.

Hur det funkar med äggformen? Enkelt! Barnen fixar det!

  • Lägg ner ett skalat hårdkokt ägg i formen. (Undvik allt för löskokta ägg då de kläms sönder)
  • Stäng försiktigt och låt ligga i kallt vatten i 10 min.
  • Därefter har ägget formats till en kanin eller en björn.

Ja det funkar faktiskt! Perfekt att ha med i barnens lunchlåda när  förskolan/skolan har utflykt.  Fyraåringen åt sitt första kaninägg under högtidliga former. Efteråt sa hon lite tvekande; “mamma jag tror… att det smakar som ett vanligt ägg…?” Eller ja hon var inte riktigt säker. Kanske är det lite extra magi med dessa ägg?

IMG_2922

Nu gjorde jag även en helt ny tagg här i bloggen – ” barnens matlåda“. Behöver få lite ny inspiration till vad som passar att skicka med när det är utflykt med skolan. Förvisso kör vi allt som oftast middagsrester i en varm mattermos som jag tycker är en smart och smidig lösning. Jag har även en ny board på Pinterest på samma tema att fylla på framöver! Du får gärna tipsa om dina bästa  tips för barnens matlådor i kommentarsfältet!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.