| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 14/07 2012 kl. 15:08 2 kommentarer

Favorit i repris: Cobbsallad

Vi har ju diskuterat Cobbsallad tidigare här i matbloggen. Cobbsallad är en extra-allt-sallad som inkluderar kyckling, bacon, avokado, ägg, roquefortost och på sin höjd grönsallad och gräslök som grönsaksalibi. Givetvis i en rad olika variationer på tycke och smak som så många andra ”klassiker”.

Den här gången marinerade jag kyckling med citron och basilika innan den åkte strimlad ner i stekpannan. Sedan följde jag Martha Stewarts recept och gjorde ostdressing till. Ingen blåmögelost fanns hemma så jag körde en lätt försvenskad variant med ädelost. Tyvärr fick dressingen en trist grå färg, säkert på grund av den föreslagna rödvinsvinägern, så av estetiska skäl skulle jag föreslå en vitvinsvinäger.

DRESSING TILL COBBSALLAD – ENLIGT MARTHA STEWART

Blanda:

  • 30 gram smulad blåmögelost
  • 3 matskedar vinäger
  • 1 tesked Dijonsenap

rör ner:

  • 1 matsked olivolja
  • 1/2 tesked nymalen svartpeppar

Serveras direkt!

Liknande inlägg:

2 svar till “Favorit i repris: Cobbsallad”

  1. Happy Hedgehog skriver:

    Wow, ser otroligt gott ut! Det ska jag prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.