New york: lördagslunch på Bills Bar & Burger

Här ramlade vi in efter att ha vart på MoMa. Ja det var det museum vi hann med denna gång. Bills Bar & Burger ligger runt hörnet om Rockefeller Center ungefär. Det var sista lunchen innan vi skulle vända hemåt till Sverige igen. Kändes ändå ganska mysigt att avsluta med just hamburgare en lördagseftermiddag. Enkelt även här att beställa glutenfritt och få klarheter kring ingredienser. Galna milkshakes och kul tillbehör plussade upp lunchen. Precis så där som man vill att det ska vara i New York. Hann till exempel prova pretzelbröd och disco fries. Nu när jag tittar tillbaka på bilderna nedan så känns det faktiskt vemodigt, ja för att vi sen gick tillbaka till hotellet, hämtade upp resväskorna och åkte tillbaka till JFK.

2 kommentarer

  1. Maria

    Hej! Jag har aldrig lämnat en kommentar trots att jag verkligen älskar er blogg! Jag är inne nästan varje dag och kikar efter nya inlägg:)
    Vill bara säga TACK för en underhållande och riktigt god blogg!

    1. Elin

      åh vad GLAD jag blir över att du kommenterar! Egentligen vet jag så lite om vilka som läser och varför – så varje kommentar betyder massor 😀

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.