| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 02/02 2007 kl. 14:20 1 kommentar

Lottas sharonshake

Lottas tips på sharonshake är riktigt bra. Jag trodde att jag hade gjort alla smoothies som fanns vid det här laget men jag har faktiskt missat att den ilsket orangea sharonfrukten passar jättebra att mixa till smoothies. Jag mixade tre sharonfrukter med en banan och duttade i lite naturell yoghurt – och ingen blev gladare än Sockergrynet 😉

Liknande inlägg:

Ett svar till “Lottas sharonshake”

  1. Gitto skriver:

    Jag vill bara passa på att tacka för en supertrevlig kväll i onsdags. Hoppas vi ses igen snart. Och Elin, tack för snapsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.