| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 08/05 2006 kl. 10:34 5 kommentarer

Fish&chips i Skipton

Jag kanske inte är helt konsekvent alla gånger. Ena stunden skriver jag ett försvarstal om att all mat i England minsann inte är friterad och nu kommer ett inlägg om – fish&chips.

Fish&chips är ju lika mycket England som heltäckningsmattor i badrummet, Monty Python, ”a cup of tea” och Svennis så det här får ses som ett inlägg om Englands motsvarighet till den perfekta pizzan/kebaben/sibyllaburgaren dagen efter en sen utekväll.

Vi fick tipset att åka till Skipton för att äta riktigt bra fish&chips. Skipton är populärt att turista i och bland annat känt för sina kanalbåtar. Vi testade omtalade Bizzie Lizzie som sägs vara bäst på fish&chips i Skipton.

Oh yes! Med salt och vinäger så är detta kanske inte så nyttigt. Inte en grönsak så långt ögat kan nå – men riktigt gott i vårsolen när man är trött och seg dagen efter ett bröllop!

Liknande inlägg:

5 svar till “Fish&chips i Skipton”

  1. Ingerid skriver:

    Fish&chips rules! Er man i England, MÅ man ha det.

  2. Är man i Skottland så har jag ett tips på Fish’n’Chips!! I Ullapool finns en liten F’nS’-shop precis mitt emot hamnhuset (terminal eller liknande (blev aldrig riktigt klok över funktionen)) där hade dom supergod F’n’S i fjol i alla fall… och stora portioner. Vi åt F’n’S på betydligt ”finare” ställen men dom kom inte upp i den klass som det här stället i Ullapool presterade!

  3. […] The Angel Inn i Hetton har varit på önskelistan att testa under en längre tid. Som nästan allt annat jag skriver om från England så ligger även denna gastropub i norra Yorkshire. Skipton är trevlig liten stad som ligger i närheten som jag har bloggat om tidigare. […]

  4. […] kärt ämne här i matbloggen. Det har bloggats om fish&chips i Northallerton, Whitby och Skipton. Och det ska såklart vara med mushy peas och […]

  5. […] och på vägen norrut så stannade vi till hos BizzieLizzie i Skipton för fish&chips. Ja vi har vart här förut. Vi hade egentligen tagit sikte på The Angel Inn i Hetton för en sen lunch men trafiken var ju […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.