| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 05/10 2005 kl. 15:31 2 kommentarer

Bra redskap ska inte underskattas

Det dyker upp nya matbloggsgrannar hela tiden och en av de senare är Koalas kitchenHennes recept på egen Ajvar innehåller bland annat en köttkvarn, en borrmaskin, brevpapper från Cancerfonden samt tre personer till assistens. Jag är djupt imponerad av resultatet!

Nåja det här med bra redskap ska inte överskattas – i vår familj så behövs det en elektrisk mangel och ett paraply för att göra en påsktårta i marsipan.

Liknande inlägg:

2 svar till “Bra redskap ska inte underskattas”

  1. Helena skriver:

    Haha… det här får mig att tänka på när jag skulle baka vaniljbullar för första gången. Jag letade som en tok efter något lämpligt med rätt diameter att ha som mall så att bullarna skulle få den perfekta storleken. Till slut hittade jag en temugg… Nåväl, jag har aldrig påstått att bakning är min grej! =)

  2. Lena skriver:

    *host* Jo alltså, eehh. Det blev ju bra i slutändan men sen innan jag styrde upp det så såg det rätt roligt ut i köket kan jag meddela. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.