Lyon: söndagslunch på Bouchon Palais Grillet

Viktigast att komma ihåg med Lyon? Att boka bord i förväg. Mycket är uppbokat i förväg och många bra restauranger har stängt lördag-söndag. Just vår lördag i Lyon, som var tänkt att bli lite mer spontan, blev rätt, ja frustrerad ett tag i jakten på en bra middag innan matchen. Men nu glömmer vi det. En fulburgare på arenan är också en middag.

På söndagen hade vi bokat lunch på Bouchon Palais Grillet. Åh detta gillade vi! Enkelt och rustikt och mysigt och okrångligt. Hann med flera klassiker som är väldigt “Lyon”. Vek sedan huvudet under vingen som Helena brukar säga och tog pendeltåget tillbaka till flygplatsen. Gillade verkligen Lyon. Åker lätt tillbaka.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.