Veckan som gick

Veckans bästa lunch – på Strandhäxan.
Och veckans bästa middag – Quesadillas.

Måndag: Två barn jobbade på kvällen. Övriga tre gick ut och åt italienskt. För min del – kalvköttbullar, burrata, tomatsås och färsk tagilatelle. Åh det borde vi verkligen äta hemma någon dag.

Tisdag: En plåt med kyckling, skivad chorizo, potatis, svarta oliver och citron i ugnen. Ja ibland äter vi detta en gång i veckan. Men ingen tröttnar på upplägget-

Onsdag: Fläskkarré, gröna ärtor, creme-fraiche-stuvad purjolök, och potatis.

Torsdag: Restfest!

Fredag: Hamburgare. Toppade  med hemkokt habanero-och-bacon-marmelad och Emmentaler.

Lördag: Quesadillas med kyckling och svarta bönor + tre såser.

Söndag: Sunday roast. Fläskfile i ugnen med hemkokt öppelmos, ugnrostad palsternacka och morötter, skysås, ostgratinerad blomkål, potatis i Airfryern.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.