Rom: glutenfri lunch på Il Melarancia

Vi har vart tillbaka till Rom! Landade före lunch. Gick fel när vi tog sikte på en planerad restaurang. Men såg en skylt om senza glutine på en entrédörr till en helt annan restaurang. Just det får man faktiskt gilla Rom för, att det typ går att vara lite halvspontan med utematen om man vill äta glutenfritt. Plus att det finns mycket tips om man scrollar igenom appen Find me glutenfree när man är ute. Här på Il Melarancia landade vi i lite hangry mode kan man säga och tackade glatt ja ute till bord när de med lugn och säker stämma bekräftade att de kunde göra alla pastarätter glutenfria. Amen. Pizzan nedan har alltså gluten. Och fint blev det när maten kom, solen sken och det var 16 grader i luften. Adressen är Via del Vantaggio, 43.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.