Bangkok: lunch på DTF

Det var väl inte speciellt oväntat att vi var tillbaka till Din Tai Fung redan andra dagen i Bangkok. Lite som att springa på en gammal kompis när vi är på semester. Äsch man kan ju äta dim sums och dumplings på en himla massa ställen, men det här är verkligen vårt favoritställe att vi inte har kommit oss för att testa någon annan.

Här lurade Google Maps oss lite. På rutin tog vi oss upp för alla rulltrappor inne på Central World. Men restaurangen har flyttat till Central Embassy. Vinglade först lite om vi skulle orka oss på en ny språngmarsch på grund av värmen och tidsomställningen. Men glad att vi gjorde eftersom det nya läget är så fint, utsikten från deras fönsterbord är nästan överdrivet härlig när vädret är krispigt klart.

DTF är så klart inte värt en omväg för glutenfritt, men familjens celiakister var ok med fried rice och grönsaker. Man får jaga annat unn på semestern till dem. Minsta som tål gluten åt sin egen vikt av steamed buns. Ja det blev så klart lite av allt på lunchen. Och alla fem ÄLSKAR deras iste på Earl Grey. Man håller typ andan när man dricker det på grund av så himla gott. Vet inte hur många gånger jag har refererat till den som det absolut bästa. Såg att isbitarna är infryst te, kanske är det en del av hemligheten?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.