Bangkok: vårt stopp på Skyview

Vi bokade vårt hotell ganska sent när vi skulle till Bangkok. Typ två veckor innan.  Att det blev just detta var för att vi ville bo nära en tågstation, ha tillgång till takpool + ha två sovrum med gemensam innerdörr. Det här blev helt rätt för våra preferenser och dessutom riktigt bra frukost. Fanns även glutenfritt bröd vid efterfrågan på frukosten. Under våra dagar varvade de med glutenfria hembakta bagels (!) och glutenfritt bananbröd till tjejerna. Små detaljer som gör mycket på våra resor. Plus att några visslade i falsett när de insåg att Sephora var nära, haha. Vi åt även alla middagar på krypavstånd, ska skrapa ihop ett inlägg om det också strax.

Inser att jag inte har några bilder på rummen. De var jättefina!  Fler inlägg om Bangkok här.

 

2 kommentarer

 1. Philippa

  Hej!
  Det låter fantastiskt med glutenfria alternativ på en hotellfrukost! Minns du va hotellet heter?

  1. Elin

   Ja det är Skyview i rubriken som jag även länkade till.
   Denna: https://skyviewhotel.com/bangkok/
   Brödet stod inte framme men fanns när vi frågade frukostpersonalen. Deras takrestaurang har även flera glutenfria rätter , skrev om det här; https://www.ragazze.se/2023/11/17/bangkok-middag-pa-mojjo-rooftop-lounge-bar/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.