Skanstull: middag på Triton

Var det bra? Ja. Passade mig och maken perfekt. Och alla andra som kan gå ut och äta och bara låta sig äta något som köket har bestämt. Det är som bara en fast meny här och den framgår inte på hemsidan. Sedan kan man ju ana att något gott med all säkerhet kan komma att upprepa sig. Raviolin som vi åt här, är frekvent på instagram just nu – och är helt fantastiskt.

Finns även en lite snacksmeny innan maten. Vi föll för lite chark.  Plus att det finns en “extra”-rätt om man vill. Vi hoppade över den och typ  ångrade oss i samma sekund när vi såg hjärtmusslorna i saffranssås landa på bordet bredvid. Suck för alla dessa beslut!.

Liten rar amuse innan middagsmaten. Fin.

Första rundan med nyskördade tomater. Högtidligt kanske är bästa summeringen.

Ja så kom  raviolin som gått varvet runt i sociala medier.  Eller som maken sa, det här är det märks att den som lagar älskar att skapa mat. Den kallas för “lardo-grejen” nu hemma hos oss. Man får gå dit för att fatta upplevelsen.

Den muskulösa marulken var wow. Vilken tallrik.

Rundade av med en barnsligt god färskostglass med blåbär. Nypan med färsk citrontimjan var ja, en sån himla enkel manöver som bara gjorde avslutet perfekt.

5 kommentarer

 1. Eva

  Kul tips, hade inte koll på Triton. Älskar fiskfatet som skinkan ligger på!!

  1. Elin

   Ja boka in Triton tycker jag! Finns bra sneakpeaks på deras insta 🙃

 2. Elin Mårdfelt

  Tack för tipset! Jag och maken åt en mycket god middag där efter ditt tips i igår. Vi konstaterar att restauranger med fasta menyer påminner lite om varandra. I Karlskrona har vi Vinberga vinkiosk som ger en liknande upplevelse. Vi gillar det!

  1. Elin

   Åh vad kul att du gillade! Jag har redan funderingar på att boka bord där igen 🙂

  2. Helena

   Kul när det dyker upp tips på restauranger i min gamla hemstad Karlskrona. Jag har hört många som gillar Vinberga vinkiosk. Måste testa vid tillfälle! 😊

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.