Göteborg: middag på Tavolo

Fick flera tips om Tavolo när vi skulle till Göteborg. Bör bokas i förväg. Vi var där en tidig fredag och till och med väntelistan var fullbokad. Ska bokas kanske är bättre råd.

Delade först på en skål med vispad ricottakräm med honung, chili, friterad vitlök och mynta, som serveras med surdegsbröd. Men hur god? HUR kan den vara så god?  Blir inte godare än så här?

Delade även på en kvällens pizza. Bara goda tillbehör så klart.  Huset röda helt ok.

Men vet ni vad. Jag tror jag aldrig har vart så jagad vid en middagssittning någon gång. Vågar knappt berättar hur kort vårt besök blev. Blev mest stressade över tanken på att en eventuell efterrätt skulle komma flygandes i 190 knyck, efter ha haft en sjukt speedad upplevelse från beställning av dryck, förrätt och pizza. Med andan i halsen promenerade vi istället till Pressbyrån, köpte med en massa godis till hotellrummet, och hann passera hotellbaren istället för en drink för att få ner vilopulsen av middagens höga tempo. Puh!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.