(förra) veckan som gick

Först en ganska vanlig vecka som vi sedan toppade med ett snabbstopp i London för att träffa makens familj. Och framför allt hänga på rugbylandskamp England-Japan på Twickenham i lördags. Oh holy vad stadion kokade!

Ingen gastronomisk helg i London. Mest snabbmat. Barnen var gladast över att få frukost på Leon. Trist nog har de slutat med glutenfritt frukostbröd. Lätt att gilla deras gröt med kakaonibs och blodapelsin. Måste kopiera hemma!

Måndag: Morotsoppa med ostgratinerad toast. Morotssoppa blir väl aldrig likadan hemma hos oss. Finns ett gäng receptskisser i bloggarkivet:

Tisdag: Jag var på AW. Glömde middag? Familjen åt wok.

Onsdag: Vego! Makens genidrag med kålpannkakor, toppade med tärnade ugnsbakade rotfrukter med sesamfrön och soja, solstekt ägg och sriracha. Fem tummar upp! Inte en smula över.

Torsdag: En plåt i ugnen med kyckling, vaxad potatis, paprika, tomater. Icke-köttätaren åt en låda fish pie från  frysen.

Fredag:  barnen åt burgare på Max på Arlanda. Jag hade planer att äta på kvällsflyget – men somnade. Pep in på M&S vid midnatt och åt en coronation-chicken-macka på tunnelbanan in till Kensington.  Också en middag?

Lördag:  indisk middag i Twickenham. Helt ok.

Söndag: Sen publunch på “kedjan” Carluccios i Richmond innan vi vände mot Heathrow. Äsch det här var lite trist mat tycker jag, men det var den restuarang som hade plats för 10 personer att sitta tillsammans och hade någon form av glutenfritt. Hade planer att äta något sen på flyget – BA har ett ovanligt sympatisk meny – men det blev inte av.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.