Veckan som gick

Glömde uppdatera igår kväll. Blev inte så mycket bloggat denna veckan på grund av trassel med wordpressappen. Men här kommer förra veckans snaps.

14-åringen praoade på Brödernas hela veckan. jag pep dit på lunch i fredags tillsammans med minstingen som hade studiedag.
Veckans BÄSTA lunch blev dock denna. Med 16-åringen på Keemchi i Hötorgshallen. Åh vad bra.
Är petig på öl. Men gillade denna. Omnipollos oflitrerade med ett namn jag bara kan komma ihåg om jag läser innantill: Double Dry Hopped Oat Pale.
Åh dessa mandlar från Hötorgshallen. Är lite för goda.
Blev bjuden på finfrukost igår.
Blev även fint firad på Astrids igår. Alltid så fina vinförslag där. Bästa efterrätten just nu kan vara creme brule med brynt smör och hasselnötter. Ett litet guldkorn.

Måndag: Vego! Potatissoppa med libbsticka. Varma ostmackor.

Tisdag: Här blev det visst mer potatis och vego. Hemgjorda potatisbullar, ett gäng grönsaker + blåmögelostsås. En restfest som helt ekelt gick hem.

Onsdag: Lammfärsbullar, tomatsås med saffran, bulgur med brysselkål och hasselnötter.

Torsdag: DINK-middag när båda tonåringarna inte är hemma: färsk ravioli med tryffel, tomatsås med basilika, salcicciabollar och parmesan. Hittade även vitlöksbröd i frysen som fick lite extra mozzarella i ugnen. Ruccola.

Fredag: Dirty burgers. Denna var alldeles perfekt med karamelliserad lök, bacon, blåmögelost, vitlöksmajo och jalapenos.  Som vego – portobellosvamp plus vegogrejerna ovan.  Pommes i airfrysen.

Lördag: 2 hämtpizzor. Urgoda oliver från Hötorgshallen. Serranoskinka. Grissinis. Sallad. Chokladfondant.

Söndag: Middag på Astrids.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.