Mora: komfortmat hos HotSubs

På vägen hem från Idre mellanlandade vi en natt på vandrarhem i Mora. Ingen var jättehungrig på middag varför vi tog sikte på HotSubs för lite mitt-i-mellan-mat. Det är en ganska ohämmad inspiration av Subways här gällande deras mackor – så himla goda! Vi brukar mumla om “Triple D moments” när vi gillar bra snabbmat, med referens till tvprogrammet “Diners, Drive-Ins and Dives” och mackorna här, är lite sånt material. Kul ju!  Det goda baguetterna bakas av Rättviksbagaren och drar upp betyget rejält.

Inget glutenfritt bröd dock så barnen fick ett par anpassade poke bowls. Kanske lite mer “ok” var deras omdömme. God kyckling och topping men det överkokta riset just denna dag drog ner deras betyg.

URGULLIG ung sommarpersonal ska tilläggas som var så himla duktiga och noggranna. Såg att de fått lite omotiverat gnäll på recensioner på Google i början på sommaren. Nej lägg av och peppa ung sommarpersonal istället. Man får verkligen skämmas för andra vuxna ibland. De skulle kunna lära sig något av det här fina gängets artighet istället.

2 kommentarer

  1. Eva

    Hmmm synd att jag inte hade koll på det när vi var i Mora härom veckan. Försenad lunch intogs desperat på deras Sibylla som vid första anblick såg fräsch ut. Men skenet bedrog, mikrade burgare och iskalla pommes 😕.

    1. Elin

      Åh vad trist! Hoppas du fick andra roligare matstopp runt Siljan?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.