Kosterhavets ekobod

Koster passade oss på så många sätt. Bortsett från att det är en dags bilkörning för att komma dit. Men otroligt fint att vandra på öarna. Vi tankade mycket natur och vyer, plus att vi åt en massa god mat.

Det var inte överdrivet mycket turister trots att vi var där en helg i slutet av juli. Vilket var perfekt eftersom vi är svårflörtade på långa köer och trånga publika event.

Efter +20000 steg i karg och vacker natur mellanlandade vi i trädgården på Kosterhavets ekobod för vätskepaus. Matklockorna gick lite olika hos alla fem. Egentligen laddade vi för middag senare men det blev att vi beställde in två pizzor för att hålla alla på balanserat humör inför kvällen på den andra ön.

Med gluten: tomater, fior de latte, alspånsrökt kött fråm Kosterlamm, lök och timjan.

Alltså. Galet goda pizzor. Är det något vi äter ute rätt ofta så är det väl just pizza. Dessa hamnare lite högre på rankinglistan. Glutenvarianten ovan hade en så himla god botten och det goda omdömmet ha med lite rökt lammkött. Halleluja. Full poäng för den glutenfria nedan också. Sedan blev det linfärjan vidare och än mer steg inför middagen.

Utan gluten:  creme fraiche, fior di latte, västerbottensost, tångrom, rödlök och dill.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.