(förra veckan) veckan som gick

Började sista semesterveckan med vad jag ville tro var en stukad fot. Äsch. Snavade snett ute ute på Kosters klippor. Mindre bra att vi planerat in vandring uppe i Idre den här veckan. Ja det blev väl lite sådär för min del. Men övriga i familjen rundade Nipfjället och tog även sikte på Njupeskär. Idag måndag är frakturen ett faktum efter röntgen. Och nu jobbar jag visst igen.

Bra där First Hotel i Falun! En glutenfri hörna på frukostbuffén. Inklusive en glutenfri brödrost.
Sommarens bästa räkmacka. Lagade på Olssons ICA i Älvdalen.
Ett till glutenfritt tips: goda skogsbärsbiskvier från Rättviksbagarn.
Hej Nipfjället.
Och riktigt GODA mackor finns på HotSub i Mora.

Måndag: Denna goda pasta. Med färsk tagliatelle (glutenfri brukar finnas på ICA).

Tisdag: Äntligen försenad födelsedagsmiddag med Helena. Grillade kyckling, korv och fläskkarré. Tomatsallad. Fänkålssallad med dill. Potatissallad. Kronärtskockedipp. Ugnsbakad fetaost med röd lök och citron. Plus banoffeepaj med dajm.

Onsdag: Middag med bbq-tema på Rökbacken i Falun. Bra!

Torsdag; ingen var hungrig efter sen hotellfrukost i Falun men fick välja vad de ville på Ica i Idre. För min del – ICAs dumplings med kyckling och sojadipp.

Fredag: fortfarande i Idre. Sen lunch där barnen lagade pasta i lägenheten vi hyrde. Jag med make hamnade på Idregrillen. Generösa portioner!  Så ingen middag senare mer än att det blev fulchips.

Lördag: i Mora! Goda grejer på HotSub. Åh vad bra!

Söndag: hemma igen. Grillade lite blandat kött +  grillost. Råriven rödbetsallad, typ lite liknande denna (fast utan frön. Tomatsallad. Nandos. Grillad sötpotatis.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.