Veckan som gick

Började veckan med att jobba från våra gamla hoods i East Sussex med 16-åringen som hängde med vänner. Alltså vilken rolig helg hon haft med sitt gamla gäng.

Tog pendeltåget in till London efter lunch och checkade in i en liten lägenhet i Covent Garden som vi hittat på booking.com.  Åh vad det är svårt att bestämma boenden i London. Finns för mycket att välja på. Att jag valde denna lilla pärla under taknocken var för att kunna jobba lite ostört med bra wifi, ha ett bra läge där 16-åringen kunde gå ut och shoppa själv under tiden. Plus att vi ville kunna göra egen frukost på rummet. Så för denna tripp blev boendet bra. Hinner kanske posta lite mer foton på lägenheten senare.

Det blev bara två nätter i London men hann med god mat och musikal, och sedan sent flyg hem på onsdagen. Så vi “missade” de supervarma dagarna hemma i Sverige. Sen dess har vi tagit det ganska lugnt i värmen. Mellanbarnet har simtävlat hela helgen och äldsta drog på Lollapalooza. Alltså jag har ett barn som drar själv på festival?

Måndag: Middag på Nopi.  Ja. Återkommer om den så klart. Så glad att vart där.

Tisdag: Middag på Ramu i Covent Garden. Ett fynd! Ska skriva mer om den också

Onsdag: Vi hade Afternoon tea på One Aldwych Hotel på eftermidddagen och var så klart inte hungriga sedan. Köpte en baguette på Pret a Manger och åt på flyget hem till Sverige. Ja också en middag.

Torsdag: Åh hemma igen. Hade det som maken på svengelska kallar för a ful-BBQ. Dvs fläskkarré, färdiga färsspett från ICA, halloumi, coleslaw, och grillad sötpotatis.

Fredag: Quesadillas.

Lördag: jag och mellanbarnet åt på Bastard Burgers vid Medborgarplatsen. Yngsta och maken festade loss hemma på korv med bröd massa tillbehör. Äldsta barnet åt typ nachos på Lollapaloza.

Söndag: Grillade två sorters kött. Grillade grönsaker med parmesandressing. Sallad. Grillade persikor med vaniljglass. Äldsta åt på jobbet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.