Veckan som gick

Vecka 14 svishade förbi med femmans växel. Är så redo för påsklov

Söndagspromenad på Kärsön.
Pre-påsk-alert.

Måndag: Vad vore vår middagslogistik utan rester. En tränande tonåring monterade en kycklingburgare vid fyratiden inför två-timmars-träning. Vi andra åt vegosoppa med grönsaker och cannelinibönor.  Ungefär som ribollita.

Tisdag: Ganska mkt rester från söndagsmiddagen. Dvs värmde på överbliven bräserad savojkål, ugnsrostad potatis och palsternacka + ostgratinerad blomkål. Skysås – har ett bra vegotips här, använd svampbuljong. Riven pepparrot så klart. Toppade med skivad rostbiff från affären.

Onsdag: Kycklingwraps med random glömda grejer från skafferiet. Strimlad och stekt kyckling med kryddad med lite nerrörd tomatsås på upploppet. Två sorters hummus. Strimlad och stekt paprika och lök. Halloumi som vego.

Torsdag: Här var det litet blandat utfall. Två åt rester på olika tider. 3/5 gick på hundpromenad och landade på bistron för lite mat och två glas vin. För min del – toast med svamp och västerbottenost. Plus pecannötpaj.

Fredag: Biff och bea. Rucolasallad. Pommes i airfryern. Familjens vegetarian åt ute med kompisar.

Lördag: Det här upplägget. Plus mazarinkaka.

Söndag: Makens veckoprojekt med oxkind + rödvinssky, karljohanssvamp, picklad rödkål och colcannon.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.