Veckan som gick

Tillbaka till ett hotell jag gillar.
Hinner lätt med två frukostar i Paris.
Kvällsfika.
Hängt lite här.

Måndag: Maken gjorde en vegansk linscurry med indiska kryddor. Ris. Mango chutney. (blev 4 matlådor till frysen som back-up – yeay) Saknar dock att köpa färdigpuffade papadams i Sverige. De hade vi alltid fullt av i skafferiet när vi bodde i England. Önskar också att man kunde fuska med goda färdigköpta naanbröd här.

Tisdag: Lite oklart vad alla åt här. Jag åt en sen lunch och pep iväg på en kvällsutbildning och fick en macka och fulkaffe. En hemma klämde en caprese pasta vid fyra innan träningen. Tror 3/5 åt en improviserad fiskgratäng.

Onsdag: Jag pep iväg på kvällskurs igen. Övriga hade färsk korv på menyn. Maken röstade in surkål. Potatis i airfryern.

Torsdag: Tog helg! Biff och bea å de vanliga grejerna.

Fredag: Tog sikte på Paris! Italienskt tema på menyn på hotellet. Glutenfri pasta till 2. Pizza till 3. Antipasti till alla.

Lördag: sen galettelunch = ingen middag. En  promenad till sista matchen för Six nations. 39000 steg får ses som årets längsta promenad hitills.

Söndag: Hemma igen: blandat plock på temat chark, ost, bröd, rökt lax och oliver. En flaska rött från flygplatsen  i Paris och makarons från Laduree.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.