(förra) veckan som gick

Det är redan tisdag och jag hann inte alls summera veckan i söndags. Vilket beror på att vi har vart i Rom hela helgen. Fantastiskt fint med +17 grader och sol. Ätit så mycket god mat. Plus att vi var på Olympiastadion och såg England vinna över Italien i Six Nations. Många bra saker denna helg ❤️

Måndag:  Rester.

Tisdag: Vegocurry med ris.

Onsdag: Salciccias. Gröna bönor. Löksås. Potatismos.

Torsdag: Jag och minsta hamnade på spontan middag på Kungsholmen.  Hade ingen riktig plan och hamnade på .

Fredag: I Rom!  Åt antipasti och en fin lasagne. Rundade av med gelato på vägen hem.

Lördag: Typ ingen riktig middag. På grund av sen lunch. Plus att vi fick en massa gratis snacks till vinet på en restaurang att vi inte mäktade med att gå vidare för middag. Alltså detta stör mig lite i efterhand. Men rundade av med gelato på vägen hem.

Söndag: Roligt ändå att prova riktigt klassiska rätter i Rom. Åt bland annat en carbonara denna kväll. Fick inspiration att göra om denna variant hemma. Typ med en strimlad mör långkokt karré? Och osten var gudomlig. Om vi åt gelato på vägen hem? Ja….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.