Middag på di Sotto

Hade en bättre måndag häromveckan med en kväll på Operan för att se Candide. Galet och roligt. Strax innan smet vi in på operans lilla bistro di Sotto för en snabb middag. Hur fint!

Vad jag åt? Något jag äter sällan  – färsk pasta. Mest för att vi alla äter glutenfritt till middag hemma. Sympatisk vegovariant här med ravioli, salvia och svamp.  Fick fint vintips till.

Mitt sällskap denna kväll har celiaki så det blir en snabbrapport om det glutenfria alternativen på menyn. Inte pasta men väl ganska många rätter OCH det framgår redan på hemsidans meny. Sånt önskar jag att man kunde se oftare så att man slipper ringa eller maila och fråga om vad som är glutenfritt. Här till exempel deras risotto med pumpa och grönkål. Det kom förresten ut glutenfritt bröd innan maten. Långt ifrån alla restauranger som har det i skafferiet.

Ej att förglömma – urgullig personal denna kväll. Hade lätt hängt kvar här utan att gå på operan vägg ivägg. Även om det så klart blev en fin fortsättning på denna kväll.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.