Glutenfritt på Phils burgers

Det är nya tag med att scanna av det glutenfria restaurangutbudet i Stockholm. Nog krävs det lite research i FB-grupper och allmänt googlande för att veta vart det är värt att gå. Eller inte. Inte heller alltid det är enkelt att läsa in sig på menyer på nätet i förväg.

Barnen har hunnit testa glutenfria burgare på Phils Burger. Fick ingen riktig klarhet i förväg om det fanns glutenfri fritös eller inte. Mailade och fick inget svar. Mest för att man VILL veta. Full förståelse för att det inte alltid finns. Men vid vårt besök på Drottninggatan var fritösen helt utan gluten. Och viktigaste av allt – både Phils “vanliga burgare” och den veganska burgaren fick full poäng av tonåringarna med celiaki. Bra där.

Är det här den glutenfria burgaren? Inte alls. Det här var min! Den glutenfria burgaren har ett lite mer “hembakt” bröd så det är lätt att se skillnad på beställningarna.

2 kommentarer

 1. Filippa

  Ni har väl inte missat KEAs bageri i Bromma ? Och välkomna tillbaka till Sverige ?

  1. Elin

   Åh tack!
   ja vi har vart på Kea, fast det var ett tag sedan: https://www.ragazze.se/2018/07/28/glutenfritt-fikatips-kea-bageri/ Det är lite av utflykt att ta sig dit – även om deras utbud är fantastiskt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.