Veckan som gick

Halvtid för påsklovet. Gillar att det är två veckors påsklov här. Och imorgon vågar jag nog påstå att landet blommar upp lite igen efter nästan fyra månader där det mesta har vart stängt. Butiker kan öppna upp. Restauranger öppnar för uteservering. Inte oväntat är det slutsålt på infravärme. Fortfarande inte ok att ha gäster hemma men visst gläds vi åt lite lättare omständigheter. Nu vill bara ha lite varmare grader så att det blir enklare att ses utomhus.

Dagens promenad i Ashdown Forrest.

Veckans middag:

MÅNDAG: Rester. Gårdagens middag var alla mer än nöjda med att äta ett varv till. Mört lamm som gått på låg temp länge i ugnen. Så god dhaal med svarta linser. Påminde om den vi åt här. Aubergine pickles. Ris. Naan.

TISDAG: Här återuppstod än mer rester. Lördagens chili med bakad potatis. Ungefär så här om du scrollar ner.

ONSDAG: Kycklingknyten från köttdelin i ugnen.  Någon-slags-grön-kall-sås.  Ugnsrostad potatis och grön sparris.  Plus gröna ärtor.

TORSDAG: Barnen lagade middag under pistolhot eftersom de är lediga. Det blev fish finger sandviches. Glutenfria fiskpinnar från Morrisons plus en annan variant. Tartarsås. Plus montering med sallad, tomat osv. Pommes frites.

FREDAG: Ok det här var länge sedan. Biff och bearnaisesås. Ugnsrostad potatis. Ugnsbakade småtomater. Champinjoner fyllda med blåmögelost. Som vego – Oumph-bollar. Häagen-Daz.

LÖRDAG: Pizza.

SÖNDAG: ingen var svårövertalad om att vi beställer hem indiskt om några timmar. Hej!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.