Veckan som gick

I måndags trippade Tioåringen med lätta fötter upp för high street och gick till – tada! – skolan! Härligt att höra om typ allt när hon kom hem. Nog har hon vart trött på kvällarna. I tisdags fick äldsta barnet klartecken att ta bussen till skolan. Kvar hemma hängde jag och Trettonåringen. Hon börjar först imorgon eftersom skolan har haft fullt upp med alla nya rutiner med att testa alla i de äldre klasserna. Vad tomt det kommer att bli utan mina “kollegor” på hemmakontoret imorgon.

Veckans middag:

Måndag: Vego! Falafel. Spenatsallad. Tabbolueh med quinoa. Vitlökssås. Zhoug. Tärnad fetaost.

Tisdag: Gnocchis! Typ ragu till. Parmesan. Tomatröra som vego.

Onsdag: Maken wokade. Jag VET att vi gör det ofta. Men så smidigt med autopiloten + få ingredienser.

Torsdag: Maken lagade även här. Korv från delin. Provade Tescos glutenfria veganska “grönsakskorvar” som var helt ok, tror att det var kryddningen med salvia som var ett vinnande koncept. Ett fat med färsk brysselkål, cannelinibönor och småtomater i ugnen. Ugnsrostad potatis.

Fredag: Fajitas.

Lördag: Pizza med småplock. Plus streamad mellofinal.

Söndag: Ja jag vet. Det blev att vi beställde hem indiskt även här. Åh den är så bra. Vi har inte tröttnat ännu.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.