Veckans bästa

Nej inget mycket nytt att berätta i den här veckosummeringen. KANSKE att barnen kan gå tillbaka till skolan i början på mars, men det tar några veckor innan vi vet mer.

I fredags motade jag och minstingen vardagstristessen med att laga egna gyozas till lunch. Det var inte alls så krångligt. Det här kan jag absolut tänka mig att laborera vidare med.

Veckans middag:

Måndag: Pasta. ”Nästan en bolognese”. Men använde lammfärs och hade i massor av strimlad grönkål. Parmesan.

Tisdag: Wok.

Onsdag: Vego! Falafel med pitabröd. Bladspenat. Zhoug. Fetaost med koriander och svarta oliver. Avokado-och-tahinidressing.

Torsdag: Makens variant på den brittiska husmanskklassikern sausages, chips and beans. Glutenfri korv från vår köttdeli. Ugnsrostad småpotatis. En varm tomatröra med cannelinibönor. Plus ugnsrostad brysselkål med parmesan, dvs de som går under namnet dirty sprouts här hemma.

Fredag: Fajitas.

Lördag: Banh Mé. Det var länge sedan! Lite krångligt med att hitta glutenfria baguetter trots att jag var ute i god tid, så den här gången en liten komprommiss med chibattas från Schar.

Söndag: Förra veckans hämtmat med indisk var fantastiskt god. Så hej, vi beställer igen. Kommer om en trekvart!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.