Veckans bästa

Äntligen jullov! Inte för att vi har några planer framöver men skönt med lite ledighet. En timme in på jullovet mailade skolan att det blir hemskolning från 4 januari. TACK för den julklappen. Nåja vi gläds åt att vår by klarar sig från strängare lockdownregler. I helgen har vi knappt lämnat huset och jag har varvat Netflix med den här boken. Tycker väldigt mycket om den!

Veckans middag

Måndag: Pasta puttanesca.

Tisdag: Vego! Soppa med sötpotatis och morötter.

Onsdag: Vegetarisk chili med stekt ägg och polentatäcke. Allt på en stor plåt i ugnen. Lyckat skafferiexperiment. Tack maken.

Torsdag: Wok! Alltså makens är lika god som den vi njuter av i asien. I första woksvängen blir det en omgång vegetariskt till äldsta barnet. Sedan gör han en omgång med belly pork till de andra två. Sedan tredje svängen är riktigt chilihet till mig och maken.

Fredag: Vego! Fajitas! Med sötpotatis och svarta bönor. Den kombon återkommer vi till ofta.

Lördag: Pizza lite antipasti-tema till. Pistageglass till efterrätt.

Söndag: Maken preppar just nu en köttgryta med colcannon och ugnsrostade grönsakerAnanaspaj till efterrätt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.