Veckans bästa

Hej! Den här veckan blev det en liten tur till Stockholm för möten och jobb. Alltså vad MÖRKT det är när man landar på Arlanda vid fem så här i november. Äsch det vet ni redan förstås men det blir sådan påtaglig skillnad nu när vi bor mer söderut på kartan. Brukar jämföra med att vi numer bor ungefär i höjd med Bryssel på kartan.

Fin middag på Råkoko.

Varvade långa jobbdagar i Stockholm med mysiga middagar!

Och en till fin middag. Hemma hos Helena!

Provade att jobba i Menzies business lounge på Arlanda på vägen hem. Njae det var sådär. Inget jag gör om. Åt min egen vikt i dillchips. För maten som serverades var kall torr kyckling och en okryddad quinoa. önskade att jag prioriterat att äta råbiff på Pontus in the air istället.

Igår tog vi tåget in till London. Målet var att spana in Svenska Kyrkans julmarknad. Hann fika en massa gott hembakat med flera glutenfria godsaker. Som till exempel prinsesstårta, kokostoppar och chokladbiskvier. Rätt charmigt ändå.

Sedan pep vi vidare till Hyde Park och åkte skridskor vid Winter Wonderland. Bra lördag!

Veckans middag:

Måndag: Fegvego typ. En stor plåt i ugnen med tärnad butternutpumpa, sötpotatis, grönkål, rosmarin,vitlök och getost. Som en vegetarisk pyttipanna. Sedan valfritt om man ville toppa med färsk chorizo eller vegetarisk korv.

Tisdag: Vego! Middag på Råkoko vid Åkeshov.

Onsdag: Middag hos Helena! Helt klart veckans bästa happening!

Torsdag: inte direkt någon middag alls. Kom hem vid åtta, tömde fruktskålen och ramlade i säng.

Fredag: Ingen är förvånad över att det blev fajitas enligt exakt samma upplägg som vanligt. Bortsett från att 13-åringen drog på 16-årsfest. #didnotseethatcoming

Lördag: Barnen preppade gratinerade nachos med chili con carne och tärnad paprika.

Söndag: Hämtat fem sorters curry från vår bästa indiska restaurang.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.