Londontips: åk spökbuss!

När vi var i London på tu man hand och jag Elvaåringen hann vi med en guidad tur med en spökbuss. Alltså det var rätt kul. Mer gapflabb än läskigt (även om det var riggat med ett par spökmoment). Bussturen går vid sex eller halv åtta på kvällen från Trafalgar Square. Vår guide Isabelle underhöll på båda våningsplan i den specialinredda bussen genom att hålla koll på oss via en monitor. Upplägget är att hon guidar genom Londons mer obekväma historia som avrättningar, vålnader och spöken. Kanske är hon inte helt ensam på bussen. Blev förresten inte mindre läskigt av att det var mörkt och att det spöregnade. Vi gillart!  Sedan pep vi iväg till Leggero på middag. Mer info om spökbussen finns här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.