Fem ställen jag gillar att äta på i Stockholm

Det finns många restauranger jag gärna återser när jag är Stockholm. Som ni vet gillar jag ju att blanda högt och lågt när det gäller att äta ute. Älskar både snabbmat och mer finlir lika mycket. Här är fem ställen jag gärna springer tillbaka till om jag kan.

Jag gillar brunchen på Fotografiska. Inte minst för att först få gå promenaden dit från Slussen som bjuder på lite gratis konst på vägen dit. Gillar Paul Svenssons matfilosofi.

Tror inte att jag är ensam om att gilla den goda snabbmaten på Fafa´s vid Odenplan. Min typ av hämtmat. De har förresten precis öppnat sin första restaurang i London. I Covent garden! Vill gärna tro att det är för min skull, haha!

Att äta pasta med färsk tryffel på Taverna Brillo. Alltså godare nattmat finns nog inte vid Stureplan. Här har förresten barnen ätit god glutenfri pasta.

En annan ynnest är att få äta middag i baren på Lilla Ego om man har vägarna förbi Odenplan. Kan ALLTID tänka mig en middagsdejt där.

Finfrukosten på Mr Cake tackar jag inte heller nej till. Ett måste om man älskar goda bakverk.

Vilket är ditt bästa Stockholmstips just nu?

6 kommentarer

 1. Eva

  Jag var här https://sektrestaurang.se/ för några veckor sedan. Allt var helt perfekt, miljö, mat, service och prisbilden var toppenbra!!

  1. Elin

   Alltså den menyn gillar jag! har inte hört om Sekt innan. Men . Anar att jag måste dit! Guldtips!

 2. Filippa

  Jag gillar The Fishery för lunch, Hantverket för middag, Mr Voon för cool häng och bra mat samt Ai Ramen för just god ramen 🙂

 3. Elin

  Hur kunde jag glömma Hantverket! Fishery har jag nog helt missat faktiskt. Kollar upp!

 4. Ida

  Alltid bra och spännande och tror du gillar eftersom du gillar Lilla Ego, but who doesn’t:): http://www.woodstockholm.com/food/
  Lunch/takeaway/after work: https://www.ringencentrum.se/teatern/ (massa bra alternativ, finmat on the go)
  Asiatiskt: Minhmat!

  1. Elin

   Jag har hört mycket bra om WoodStock men inte vart där! Teatern borde jag också kolla in, vill minnas att Fäviken har någon slags takeaway där?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.