Veckans bästa

Veckan som gick bjöd på jobb i Stockholm. Roligt men intensivt. Hann även med en middag på Tranan vid Odenplan. Älskar att det är sig likt med de rödvita dukarna.

På vägen hem i torsdags kväll hann jag med en sen middag på Pontus in the air. Ramlade hem vid tolv och svor att det var sista gången jag tar nioflyget från Arlanda.

I helgen har vi vart hemma. Det har regnat. Maken har jobbat. Jag har petat med bloggen och barnen har typ youtubat. Inte så många glammiga poäng för det.

Vad vi har ätit?

Måndag: Vegetarisk gulaschsoppa med linser. Toppad med gräddfil. Finns ingen från Ungern som skulle säga att det här var en äkta gulasch. Men gott blev det.

Tisdag: åt tidig middag på Wagamama på Gatwick. Bang Bang Cauliflower och någon slags Katsu.

Onsdag: Råraka med sikrom på Tranan.

Torsdag: Middag på Pontus in the air. Steamed buns med hummer. Egentligen en förrätt men alldeles lagom.

Fredag: Firade en rolig sak och maken preppade Dirty Burgers i olika varianter beroende på om man önskade glutenfritt och/eller vegetariskt. Alla nöjda.

Lördag: Familjen hade ätit chili con carne tidigare i veckan. Resterna åkte i en ugnsform med tortillabröd istället för lasagneplattor. Plus stor sallad.

Söndag: Rubbade alla cirklar och hämtade indiskt på en söndag. Streamade cricketmatchen Indien-Pakistan. Bra kombo!

Elvaåringen har tackat ja till att göra tårta till ett bröllop i sommar och nu har hon börjat testbaka. Första varianten är en chokladbotten med smörkräm med kaffesmak.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.