Veckans bästa

I måndags var vi fortfarande hemma hos svärfar i Yorkshire. Det har som sagt vart lov från skolan den här veckan. I tisdags tog jag och barnen tåget upp till Edinburgh medan maken åkte hem söderut för att jobba. Har haft fina dagar med min väninnas familj inklusive god mat och spöregn. Men älskar Edinburgh i alla väder!

I går tog vi tåget tillbaka ner till London. Checkade in på ett hotell alldeles bredvid London Eye och mötte upp maken för middag i Covent Garden. Det blev en ganska sen kväll (hallå underbara sommarväder!) med fint häng vid Jubilee Garden. Härligt myller med människor och gatuunderhållning.

Idag har vi hunnit äta frukost nere vid Waterloo Station och framförallt kollat på Barbarians båda matcher på Twickenham. Nu längtar vi hem!

Vad vad vi har ätit?

Oups! Jag har inte lagat mat på hela veckan!

Måndag: kylskåpsrensning hos svärfar. Maken lagade kycklingcurry.

Tisdag: bortbjuden på middag – vegoenchiladas med svarta bönor. Glutenfria chocolate chip cookies med vaniljglass och färska brittiska jordgubbar. Fab!

Onsdag: bortbjuden igen – ugnsbakad lax med koriander/lime/sweetchili och ris. Chokladpaj till efterrätt.

Torsdag: tillbaka hos svärfar. Bangers and mash till middag. Plus fräst strimlad färsk vitkål med bacon. Ugnsrostade grönsaker. Skysås.

Fredag: elvaåringen lagade fajitas till tio middagsgäster. Skivad flankstek, frijoles med spiskummin, pico de gallo, stekt paprika, guacamole, gräddfil, sriracha och tortillas.

Lördag: Middag på Dishoom i Covent Garden.

Söndag: En himla massa (uselt) småätande hela dagen på Twickenham. Fråga inte om det än sämre glutenfria alternativen. Hann inte med någon “riktig” middag på grund av evighetsresa hem.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.