Veckans bästa

Har jobbat i Stockholm några dagar den här veckan. Fick en liten snöchock! Vet inte hur många gånger jag halkade och stod på huvudet. Huh! I morse gick jag barfota i Birkenstock här hemma ute i trädgården. Kontraster minst sagt.

Igår var vi en sväng till Tunbridge och köpte fotbollsskor till barnens rugbyträning. Hann också med en sen lunch på The Middle House i rara Mayfield. Mycket sympatisk pub som jag tror vi besöker snart igen.

Idag har vi promenerat runt i parken vid Chartwell som varit Winston Churchills hem. Bra söndag!

Vad vi har ätit?

MÅNDAG: Vego! Glutenfri spaghetti med svartkål/kikärtor/chili/citron och Hecks urgoda vegokorv (quinoa/spenat/ingefära).

TISDAG: Nästan vego! Flex! Jordärtskockesoppa med kycklingbuljong i hopkoket. Toppade med lite fint tärnad stekt pancetta.

ONSDAG: Middag på Hantverket! Bra restaurang en bit upp på Sturegatan. Bildspam kommer.

TORSDAG: Middag på Tegelbacken! Också en trevlig restaurang som öppnat för några månader sedan i Stockholm.

FREDAG: indisk hämtmat hemma.

LÖRDAG: Tioåringen preppade en gigantisk nacho platter med kyckling. Lagom pga sen publunch. Hallonsorbet till efterrätt.

SÖNDAG: Maken lagade lammstek, Yorkshire puddings, ugnsrostad potatis, rödvinssås, ostgratinerad blomkål, bräserad kål och säkert något mer jag har glömt i matkoman. En bortglömd pudding från Waitrose’s samarbete med Heston Blumenthal till efterrätt.

Bra kväll på Tegelbacken!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.