(förra) veckans bästa

Jag föll lite på målsnöret med förra veckans summering. Det tog en EVIGHET att köra hem från Yorkshire i går kväll. Vi sladdade hem runt elvatiden efter att ha panikhandlat till barnens lunchlåda på en bensinmack. Köerna norr om London försenade bilresan hem med ett par timmar. Idag är vi lätt hålögda av trötthet, första dagen efter höstlovet. Därav söndagsinlägget en dag senare.

Glutenfria ostbollar med chipotlesmör på Las Iguanas. Så goda!

Veckan i Yorkshire gick som vanligt i ett snabbt svisch. I tisdags råkade det vara min födelsedag och vi var i York hela dagen. Barnen shoppade allt möjligt och jag hann väl typ unna mig en kopp kaffe under deras galopperande shoppingräd. Haha! Vi lunchade på Las Iguanas som är en vanlig restaurangkedja i England på temat svennifierat latinoamerikanskt. Superbra service och noggranna kunskaper om hantering kring glutenfritt. Bra! Barnen åt olika varianter av nachos och jag åt någon slags argentisk kyckling med all sorts kryddor. Ganska rustikt serverat allting och med mycket smak. Barnen vill helt klart hit igen. Bra hak för snabbmat med en meny som passar många.

Min typ av småplock – i lördags blev det långlunch med Yorkshire Platter!

VAD VI HAR ÄTIT DENNA VECKA:

Måndag: Ständigt återkommande: tortillas med flankstek, stekt paprika och lök, riven ost, guacamole, jalapenos, pico de gallo, gräddfil och sriracha.

Tisdag: Svärfars laxpasta med broccoli. Chokladtårta till efterrätt.

Onsdag: Risotto med pancetta och gröna ärtor.

Torsdag: Bakad potatis med all sorts tillbehör.

Fredag: Hämtade indiskt.

Lördag: en familjefavorit – “Chili and chips”. Typ så här.

Söndag: Uppsamlingsheat med rester: chili con carne, ris, stekta grönsaker och pitabröd. Och någon överbliven currylåda.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.