| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 05/09 2018 kl. 17:58 2 kommentarer

Göteborg: Middag på Familjen

Det är inte ofta som jag bloggar om happenings i Göteborg. Men i lördags åt jag en ypperligt bra middag på Familjen. Det här är helt klart min typ av restaurang. Liknar Lilla Ego lite i konceptet med en kort härlig meny utan krusiduller och avslappnad service. Och det är ett angenämt problem när det inte är helt lätt välja för att man vill prova allt. Hit vill jag gärna igen!

Först en barnsligt god slush med jordgubb och blodapelsin före maten. Funkar säkert bra efter maten också.

Familjen bjussar på röror och bröd innan maten.

Blev så NÖJD med deras råbiff! En av de gånger jag önskat att jag gått all in med en hel råbiff och inte en halv som jag nu hade som förrätt. Serveras med örtmajo, riven rödbeta, picklad gurka och krispigt friterad lök. Deppade ihop lite när den var slut.

Min väninna började bubbel och ostron. Hon var nöjd 😉

Ville gärna prova vego på deras meny. Föll för den sympastiska kombon med gul zuccini, trombochini, ängsyrapesto och getost till varmrätt.

Efterätt? Nej jag orkade faktisktinte . Hur gärna jag än ville så fick jag nöja mig ett par hemtrillade chokladpraliner. Inte helt fel det heller.

 

Liknande inlägg:

2 svar till “Göteborg: Middag på Familjen”

  1. Charlotta skriver:

    Haha, kom just hem därifrån! Kul att du gillade det, är ju vår favoritrestaurang i stan <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.