TBT: kräftor kräva dessa tillbehör

Oklart om det blir kräftor hemma hos oss i år nu när vi inte är i Sverige. Inget “måste” för mig egentligen. Men lite mysigt ändå att sitta ute sent i sensommarvärmen. Jag längtar kanske mest efter tillbehören. Lite småplock, bröd, röror och en matig paj är väl typ det som behövs för att få mig nöjd. Kanske lockas jag mest av att preppa rätter med lite svenska smaker. Hur tänker ni kring tillbehören?

I veckans throwback thursday grävde jag fram lite gamla favoriter som är lätta att förbereda i förväg och som passar till kräftfatet:

Småplock före maten

PS! Och en god drink! Alkoholfritt alternativ finns här.

Röror till kräftor och bröd

PS! Förbered med kalljäst bröd och grädda precis innan middagen.

Någon typ av sallad  eller annat vegetariskt

Matig paj

Efterrätt

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.