Hurra för Åland!

Åland firar sin självstyrelsedag idag. Hurra! En ö som ligger mig varmt om hjärtat. Dels för att jag bodde där 1992-1993. Men också för att vi har haft fina helger där med barnen sista åren. Det är som om det inte är ett riktigt sommarlov förrän vi har stresskört upp till Kapellskär, rullat in på färjan och sprungit upp på däck för att få de sista sittplatserna i solen. Sen är det slappa dagar med tält och triangakök.

Mina bästa Ålandstips vet ni säkert redan om men jag påminner gärna om ett par igen!

   

3 kommentarer

 1. Anna

  Världens bästa Åland ♥ Jag kanske må vara lite partisk där, då jag är född och uppvuxen här 😉 Men det är en fantastisk plats ♥

  1. Elin

   Jag är helt med dig! Fantastiskt på många sätt! Längtar alltid tillbaka!

 2. Charlotta

  Åland är verkligen en magisk plats! Några av våra bästa vänner är ålänningar och vi har varit där flera gånger och hälsat på. Det är verkligen fantastiskt fint!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.