Veckans bästa

Våren kom till oss vecka 13. Tror jag. För den envisas ju med att vara lite väl kall och frusen enligt mina preferenser. Men barnen har smygstartat lite med gympaskor och jag har hunnit dricka kaffe UTOMHUS. Hoppet finns liksom.

Den här veckan dammade jag av den goda idén med jobbfrukost hos Systrarna Andersson på Karlbergsvägen. Är mycket förtjust i att äta frukost där när tillfälle finns.

Jag borde ha lagt upp en bild på veckans bästa komfortmat. Salciccia bolognese med mozzarellafyllda gnocchis. Men jag hann inte fota härligheten, för alla åt så glupskt att parmesanen yrde i alla luggar. Ok jag kanske hinner föreviga nästa gång, för det här hamnar på listan för säkra kort.

Ja och så kom påsken! Blev så himla glad över att hitta cross bunsHaga Tårtcompani. Det här så himla engelskt att äta vid påsk. En rar liten bulle, smaksatt med kryddor och någon form av bär/frukt. Glaseringen med aprikosmarmelad och “korset” hör till. Doftar härligt!

Vi har påsklunchat hemma på Långfredagen. Först silltallrik. Sedan laxpudding. Och till efterrätt brittisk brödpudding. I går på var det mest pyamas, sju koppar kaffe och lite netflixande. Nu är det äntligen påsklov och vi sitter nyvakna på Arlanda, redo att flyga västerut för att hänga med familjen igen.

Bokmärkt denna vecka:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.