Kochi: lunch på Seagull

Vi hade egen chaufför i två dagar som tog med oss till olika ställen och sevärdheter i Kochi. Vi hann med allt från kryddmarknader till fågelskådning. Det här var hans förslag till lunchrestaurang. Nästintill fullsatt när vi kom. Delvis för att de har licens för att sälja öl. Eller som vår chaufför sa, “No beer No good”, när vi tutade runt i hans rickshaw och letade efter en restaurang att rekommendera.

Seagull ligger rart nere vid vattnet. Vår beställning av mat tog lång tid men det här är också ställe som är trevligt att sitta kvar på en stund. Ett litet hörn finns på innergården för rastlösa barn att hänga på.

Maten? Helt ok. Inte femstjärnigt men så pass lagom att vi lunchade här två dagar i rad. Barnen rekommenderar deras citronkyckling!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.