Veckans bästa

Jäkla förkylning! Jag har varit en god kandidat för finalen för SM i rethosta. Har druckit litervis med te. Ätit fishermans friends i sömnen. Rört mig som en hålögd zoombie. Inte så mycket ork för julstök med andra ord förutom att klicka hem julklappar från nätet. Misären! Vad vi har ätit den här veckan? Mest rester. Korv med bröd. Pepparkakor. Hämtpizza. Vecka 49 var verkligen ingen gastronomisk högpunkt.

Här är veckans enda matbild. Från våra återkommande hot dog bar i fredags. Vi hade en långkokt chili i början på veckan som även är en obligatorisk topping på korv med bröd. Köp de där gigantiska bröden! Toppa med guacamole, jalapeños, sriracha, riven ost och rostad lök. Notera barnets snorpapper i bakgrunden. Misären alltså.

Vinet ovan? Jag har beställt en låda vin från The Wine Company som kom i måndags. De gör ju ett eget urval och vinet kostar ca hundra kronor styck om man köper åtta flaskor och det är fri frakt till dörren. Just den här årstiden är det himla skönt med denna tjänst, om man som jag åker kommunalt till jobbet och är ute på en evighetslång hämtrunda av barn på vägen hem. Nej det här absolut inte något jag har blivit tillfrågad om att recensera men jag tycker att urvalet var bra och jag gillar ju att dela med mig av tips som förenklar i vardagen!

Bokmärkt  under veckan:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.