Veckans bästa

Lataste hemmalunchen den här veckan?  Varm ciabatta fylld med  stekt halloumi, soltorkade tomater, bladspenat, ajvar relish och lite tomatillosalsa. Att jobba hemifrån betyder ju nödvändigtvis inte att man måste äta gamla rester?

En natt på barnakuten har vi också hunnit med. Där är vi tur nog inte så ofta. Lätt mör av nattskiftet dagen efter var jag inte svårövertalad att äta med familjen på Cottinos vid Islandstorget. Vi gillar deras ambition att få till en bistro som passar hela familjen. Den här gången gjorde jag det lyckosamma beslutet att äta deras tomahawk! Just kött är Cottinos bra på och jag vet att jag upprepar mig när jag säger att de är bra på egen korv som de varierar vecka efter vecka. Veckans fänkålssalciccia är värd en omväg!  Elvaåringen rekommenderar deras pulled pork burger och Nioåringen dök ner i deras parmapizza.

Och nu är vi ute på resande fot! Som vi har längtat efter detta höstlov med 30 grader och chiliheta curries! Ses snart!

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.