Veckans bästa

Vecka 40 bjöd på rejäl höstförkylning. Blev fullständigt golvad och är knappt på fötter en vecka senare. Men lite glam blev det ändå. En av grannarna bjöd på vin och småplock häromkvällen. Och avslutade kvällen med den här härliga chokladbuffén från Robert E. Fick alldeles för många favoriter. Måste åka förbi hans butik vid tillfälle!

Fy katten vad jag har vart blåförkyld. I tisdags nådde jag botten av min misär när jag åt varma krustader med jalapeñoost till lunch. Och inget mer. Sedan fortsatte veckan matmässigt med samma ambitionsnivå. Maken har också gått på halvfart och var klok nog att preppa en gigantisk chili som vi först hade med ris i början av veckan. Sedan återkom den i burritos ett par dagar senare.

I fredags var det dags för familjens favorit Hot Dog Bar. Delvis eftersom vi hade nämnda chill i kylskåpet. Perfekt att toppa korv med bröd. Sedan smulad blåmögelost (!), avokado, picklad lök, sriracha och gräddfil på toppen. Tur att det finns stora korvbröd att köpa. Skönt fredagskoncept.

Igår kom vi äntligen iväg till Lilla Ego. Vet inte hur många gånger vi planerat, bokat – och bokat av. Tröttsamt eftersom det alltid är 90 dagars väntetid på nästa bord. Det var precis så bra som jag hade hoppats på! Mer om det en annan dag!

Bokmärkt under veckan:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.