Riga: middag på Folk klubs ala pagrabs

Mer om Riga! Vi hade bokat bord på Folkklubs Ala Pagrabs i förväg. Det behöver du inte göra egentligen tror jag för lokalen är stor. Men det blev till vår fördel eftersom vi fick en löjligt bra plats där vi även kunde se kvällens band uppträda. Som var riktigt bra.

Jag tycker dock inte att middagsmaten är värt en omväg. Det är förvisso prisvärt. Tre euro för ett glas zinfandel. Generösa portioner men egentligen inget speciellt. Plocktallrikarna var bättre än varmrätterna. Vi var för mätta för att prova någon efterrätt. Väldigt trevlig atmosfär – så om inte annat så kan du gå hit och ta en öl efter middagen. Prioritera istället Milda för middagsmat om du har kort om tid i Riga.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.