Veckans bästa

Vecka två på höstterminen har passerat och vi är fortfarande lite i chock över att behöva sätta klockan på halv sju varje morgon (funkar så där), lägga fram kläder kvällen innan (funkar också så där), fylla i trettioelva lappar (jag var sist!) och försöka spika logistikschemat för barnens aktiviteter (fråga inte). Jodå vi ska nog fixa den här hösten också.

Bästa lunchen den här veckan var helt klart att få sitta i solen på Café Vasaslätten i Hagaparken. Fin liten pärla. Endast öppet vid fint väder så kolla om det är öppet i förväg om vädret är lite hipp som happ innan du promenerar dit.

Veckans trevligaste middag med god marginal var i fredags när vi åt middag med grannarna på gatan. Den här gången gick vi all in på kräftor och paj. Och snaps. Det blev inte mycket gjort i lördags.

Så var det ju det här med linschips. Goda. Hoppas på det kommer fler varianter på hyllan. Vet inte om det är så mycket “nyttigare” egentligen. Det är väl som med mycket annat att det är mängden som spelar roll. Men lite mindre fett och lite mer protein i påsen. Urgoda oavsett! Om några minuter i en skål nära mig med en öl medan maken fixar söndagsmiddagen!

Bokmärkt under veckan:

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.