Irland: Kilkee, Spanish point och Doolin

Den dagen det regnade som mest på semestern passerade vi Kilkee. Jamen vilket skyfall. Irland bjöd verkligen på alla sorters väder. Tripadvisor lovordade The Diamond Rocks Café för fantastiska bakverk och första-parkett-utsikt över havet.

Hjälp! Här har de STORA portioner av tårtor och paj. Lite för mycket av allt skulle jag välja säga. Det hade varit smartare om vi delat på ett par bitar.

Den här kvällen bodde vi på Bellbridge House Hotel vid Spanish Point. Hotellet ligger lite utanför centrum varför vi valde att äta middag på hotellet. Restaurangen var lovordad på TA – men jag vet inte, det här var lite sådär. Inte dåligt men inte heller fantastiskt. Just därför hoppade vi över frukosten morgonen därpå och tog sikte ett bättre alternativ efter vägen. Trevlig pub dock om du vill ha krypavstånd till rummet!

Och vi hade faktiskt lite flyt! I Doolin hittade vi ett litet café med enkel och bra frukostmeny. Jag tror det heter just The Doolin Cafe. Barnen åt våfflor och jag hann med en bra egg benedict. Ja nu började vi längta lite efter vanliga frukostar!

Om vi stannade till på Cliffs of Mother? Nej tyvärr inte. Det var enorma köer för att få parkering i närheten. Helt hysteriskt mycket folk och vi kände att vi redan fått en massa härliga vyer på resan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.