Irland: Sneem, Ballinskelligs och Portmagee

Tänk att det saker som ofta är roligast på semestern är gratis när man reser med barn. Bada så klart. Springa loss i park. Upptäcka nya saker. Det är inte krångligare än så. När vi stannade till i Sneem för en bensträckare var de här stenhusen barnens favoriter. Coola eller hur?

Och badandet igen.  Första dagarna på semestern var soliga men sedan blev lite mer växlandet. Trots lite mulet väder  var det ingen tvekan om att alla var badsugna i Ballinskelligs. Tills vi såg alla maneter! Det var hur många som helst! Huh!

I Portmagee var nästan allt boende uppbokat varför vi hamnade på ett hostel som heter Skellig Ring House. Enkel standard men mycket välstädat. Bra utrymmen med kök och vardagsrum att dela med andra.

Det finns flera bra restauranger nere vid hamnen. Vi hamnade på The Bridge Bar. Gemytlig och familjär pub. De är ju inte alltid sjävklart att man kan ta med barn in på pubar men här var det mycket barnfamiljer. Jag hann med ännu en Seafood chowder. En av mina favoriträtter under semestern!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.