Veckans bästa

Vi jobbar fortfarande, hallucinerar snart om semester och har firat midsommarhelgen på hemmaplan. Himmel vad jag har längtar efter sill! Jag kanske eventuellt tjuvstartade med en tallrik matjessill på Haga Forum redan i början på veckan. I fredags åt vi sillunch med barnen innan vi gick till midsommarfirandet runt hörnet. Med oss hade vi en rejäl jordgubbstårta med chokladig browniebotten som Nioåringen bakat. En skön och lugn helg att lägga till handlingarna.

En ny snaps på midsommarlunchen! Petronella är något lättare procentmässigt än vanlig OP, mer fruktig i smaken och ekologisk. Gott alternativ tycker jag som är selektiv på snaps.

Tips på en fiskrätt som våra kids älskar? I början på veckan åt vi ugnsbakad lax med hummersås. Återkommer om receptet som är löjligt enkelt. Älskar enkla recept utan krusiduller men det vet ni ju vid det här laget.

Men det bästa den här veckan är nog ändå det här. Att våra pionerna äntligen slår ut. Den här tiden på året är det typ omöjligt semestra någonstans för då missar vi ju det här härliga pionerna.

Jag har petat lite i kateogorierna för bloggarkivet igen. Kategorin “Krog och Café” har vart en enda stor hög med över 200 inlägg. Nu har jag kategoriserat dem lite mer geografiskt även om det mesta är om att äta ute i Stockholm.

Bokmärkt under veckan:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.